Erfarenhet - Trygghet - Kvalitet

Hos oss möter du skickliga och erfarna behandlare med gedigna utbildningar. Vi erbjuder det lilla extra för att du skall känna dig trygg och nöjd med din behandling och få bästa service. Våra behandlare är certifierade och vi innehar alla försäkringar för din och våran trygghet.

För att du ska kunna njuta av ditt bästa jag kombinerar vi den senaste tekniken med kvalitativa maskiner och produkter. Vi är stolta över salongens personliga, varma atmosfär, med ett brett kvalitativt utbud av behandlingar alltifrån klassisk hudvård till mer avancerade behandlingar och en sund helhetssyn. Du förtjänar att trivas med dig själv. Varmt välkommen till Salong Perfect You, beläget i centrala Linköping med goda parkeringsmöjligheter och nära till resecentrum.


Följ oss gärna via våra sociala medier. Där lägger vi regelbundet upp bilder, information och även kommande evenemang och nyheter. På så sätt riskerar du inte att missa något.Kundreferens


”Jag har genetiskt fallande ögonlock och flera i min släkt har problem med lös hud på ögonlocken. Jag ville redan nu i 30 års åldern förebygga att det blir lika illa på mig. Därför kändes en plasmapen behandling perfekt då den är mild för huden och går att upprepa någon gång om året för att hålla ögonlocken i ”schack”. Jag blev väldigt svullen och röd efter behandlingen så man bör planera så man kan vara hemma några dagar.

Är otroligt nöjd med behandlingen och kan varmt rekommendera andra att komma hit! Bemötandet var professionellt, lokalen otroligt fräsch och hela upplevelsen kändes väldigt lyxig.”

Saga Lind, Motala

Behandling: Plasmapen på ögonlock