Om oss

På Salong Perfect You erbjuder vi bland annat medicinsk hudvård och icke-kirurgiska ingrepp för både kvinnor och män. Medicinsk hudvård är numera mycket efterfrågad. Med hjälp av snabba, icke kirurgiska metoder och minimal återhämtningstid, kan vi möta de behov och önskemål som våra kunder efterfrågar.

Vårt motto är

Erfarenhet, Trygghet & Kvalité

Vilket innebär att vi:

• Endast använder testade, godkända, välbeprövade produkter och

moderna maskiner i enighet med FDA och europeiska CE.

• Alltid finns tillgängliga efter en behandling om frågor uppstår.

• Är välutbildade, legitimerade och certifierade.


På salongen möter du bland annat:

Sofie Norlin, behandlingsterapeut & ägare av salongen

Sofie arbetar med icke-kirurgiska ingrepp och avancerad hudvård. Hon är specialiserad på dom behandlingar hon utför och arbetar med dessa varje dag. Hon har under åren gått flertalet utbildningar för att kunna välja ut det bästa från olika leverantörer och utbildningar. Förutom det åker hon regelbundet på vidareutbildningar för att alltid kunna erbjuda den senaste metoden och tekniken. För Sofie är det viktigt att du som kund är delaktig under hela behandlingsprocessen och att du känner dig 100% nöjd när du går från salongen. Hon är noggrann, tålmodig och nöjer sig endast med perfektion.

Följ oss gärna via våra sociala medier. Där lägger vi regelbundet upp bilder, information och även kommande evenemang och nyheter. På så sätt riskerar du inte att missa något.