Kundreferenser

Mia, Linköping

Plasmapen på magen

Efter två graviditeter med viktras efteråt fick jag mycket slapp hud på magen. Så pass mycket att jag inte längre ville gå i tajta tröjor eller se mig själv i spegeln. Då det är både dyrt och en stor process vid kirurgi valde jag istället plasmapen då det är en mildare behandling där jag kunde gå hem till barnen som vanligt direkt efter. Att jag valde Salong Perfect You beror på att för mig är det viktigt att gå till en seriös utövare med gott rykte och erfarenhet.

Själva behandlingen gick väldigt smidigt och gjorde inte speciellt ont då jag fick bedövningssalva innan. Jag kände mig trygg hela tiden och Sofie, som utförde behandlingen, berättade hela tiden vad hon gjorde. Efter behandlingen fick jag små prickar som lossnade och föll bort efter några dagar, jag var lite öm den första tiden.

Efter tre månader ser man slutresultatet och jag kan konstatera att jag har betydligt mindre lös hud på magen! Jag är nöjd med behandlingen och kommer göra ännu en behandling innan sommaren och bikinisäsongen för att strama åt det sista. En liten extra omvårdnad till mig själv!”

Anna Karlsson, Linköping

Plasmapen på ögonlock

”Jag har länge känt att ögonlocken hängde, vilket gjorde att jag såg trött ut och mitt synfält blev mindre. Jag hade tidigare funderat på ett kirurgiskt ingrepp men var rädd för alla risker en sådan innebar. Av en slump hittade jag behandlingen plasmapen och hittade då även salongen. Efter att ha läst om behandlingen och sett behandlingsbilder bestämde jag mig för att boka en konsultation. Det kändes så tryggt efter konsultationen att jag bokade en tid direkt när jag kom hem.

Jag kände nästan inget under behandlingen och efter 5 dagar var alla prickar borta. Jag är nöjd med resultatet och man kan säga att ingen ser vad jag gjort men ändå säger alla att jag ser piggare ut. Jag rekommenderar absolut andra som har liknande problem att göra en plasmapen behandling. ”


Sandra Karlsson, Linköping

Microblading, Ombré ögonbryn

”Jag brukade stå närmare en timme framför spegeln varje morgon för att få till dom perfekta ögonbrynen. Efter att jag lagt mina ögonbryn i Sofies händer vaknar jag nu upp varje morgon med perfekta ögonbryn. Att tatuera ögonbrynen är det bästa jag gjort och jag rekommenderar alla att unna sig detta!”

Sara Larsson, Norrköping

Microneedling + AHA-peeling

”Jag har haft problem med akne sen ungdomens tid och testat massor av krämer från Apoteket och liknande men inget har hjälpt. En vän tipsade om microneedling och jag hittade då Sofie på Salong perfect you. Tillsammans gjorde vi upp en behandlingsplan där jag fick göra 4 stycken microneedling behandlingar samt kemisk peeling som hemmabehandling. Jag började även använda en hudkräm anpassad för min hudtyp som verkligen hjälpte min hy under det kalla vinterklimatet. Efter denna behandlingskur har min akne blivit näst intill botad och jag har aldrig haft så återfuktad och fin hy. Jag rekommenderar verkligen microneedling, värt varenda krona.”

Eva Lundgren, Örebro

Microblading, 3D ögonbryn

”Efter att min dotter tatuerat sina ögonbryn på Salong perfect you bestämde jag mig för att också göra det. Som kvinna ”i sina bästa år” har synen blivit sämre och jag ser inte varken när jag ska plocka ögonbrynen eller måla dom. Det blev att jag inte gjorde något av det och det kändes som att jag saknade ett ansiktsuttryck. Jag valde att göra 3D bryn då jag ville ha så naturliga ögonbryn som möjligt.

Slutresultatet är över förväntan! Man kan knappt urskilja vad som är mina riktigt brynhår och vad som är tatuerade strån. Jag har fått väldigt fin respons från mina vänner som tycker jag ser piggare ut, och ingen kan gissa att jag tatuerat ögonbrynen. Är toppen nöjd och känner mig betydligt piggare och fräschare än innan!”

Michaela, Norrköping

Microneedling

”Jag var på en konsultation på salongen för jag kände mig lite ”glåmig” i huden och blev rekommenderad att göra en microneedling kur på 4 behandlingar.

Har gjort 3 st och redan kan jag se en förbättring, känner mig lite jämnare i huden och fått en finare lyster, känns som jag ser lite piggare ut i ansiktet!

Jag själv fick rekommendation av en vän att gå till salongen och har inte ångrat det!”

Saga Lind, Motala

Plasmapen på ögonlock

”Jag har genetiskt fallande ögonlock och flera i min släkt har problem med lös hud på ögonlocken. Jag ville redan nu i 30 års åldern förebygga att det blir lika illa på mig. Därför kändes en plasmapen behandling perfekt då den är mild för huden och går att upprepa någon gång om året för att hålla ögonlocken i ”schack”. Jag blev väldigt svullen och röd efter behandlingen så man bör planera så man kan vara hemma några dagar.

Är otroligt nöjd med behandlingen och kan varmt rekommendera andra att komma hit! Bemötandet var professionellt, lokalen otroligt fräsch och hela upplevelsen kändes väldigt lyxig.”