Evenemang

”Vi har något för varje speciellt tillfälle”

Fillers- och botox evenemang

Varje månad har vi fillers- och botox event i salongen. Vi bjuder på härlig stämning, dryck och tilltugg. Under dessa evenemang har vi riktigt bra priser på behandlingarna. Alla injektioner utförs av legitimerad sjukvårdspersonal med flera års erfarenhet och gedigna utbildningar samt vidareutbildningar. Våra injicerare är certifierade och vi innehar alla försäkringar för din och våran trygghet.

Är du intresserad av att delta eller boka en behandling? Varmt välkommen att höra av dig till oss för information om datum och tid till nästa tillfälle som erbjuds.Födelsedag / möhippa / bröllop?Vill du ge bort en upplevelse till någon du håller kär men vet inte vilken? Vi hjälper dig med allt från val av behandling, bokning, förberedelse och överraskningsmomentet. Vi hjälper till att göra upplevelsen lite extra speciell med bubbel och en goodiebag med produkter.

Boka en V.I.P kväll med ditt kompisgäng. Vi bjuder på bubbel, tilltugg, härlig stämning och individanpassade, härliga behandlingar. Vänligen kontakta oss för upplägg och prisförslag.

Vi har behandlingar som passar perfekt som 30-40-50-60 års present. Ge bort en behandling som verkligen ger skillnad i spegeln och gör någon verkligt glad. Vi säljer exklusiva presentkort och tipsar om passande behandling till personen.